Kategori: Svensk erotikk Mandal

Piercing i navlen aldersgrense Tromsø

piercing i navlen aldersgrense Tromsø

Aldersgrense. Det finnes ingen lovfestet aldersgrense for å få piercing, men de fleste .. Jeg fikk min navle piercing da jeg var 14år som er en ganske ung alder. De gjennomhuller øyebryn, navle og tunge, og mange får infeksjoner av det. Nå etterlyser også et flertall av studioene selv en aldersgrense for piercing. Dette er våre aldersgrenser: Ca år (i følge med foresatt) - øreflipp 15 år (i følge med foresatt) - øre, nese, øyebryn og navle 16 år - tunge, leppe og bridge. piercing i navlen aldersgrense Tromsø

Piercing i navlen aldersgrense Tromsø - Moelv erotisk

Du bør vente til du er 14 sånn som meg og i tillegg så måte jeg som 14 åring ha med voksen sååååå Martin : Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Tunge varierer fra 16 til 18 års grense på. Likevel satt hun den inn da igjen da hevelsene hadde gitt seg.

Piercing i navlen aldersgrense Tromsø - Kragerø pene

Sign in to follow. Jeg er 14 år og vil ta piercing i navlen. Det finnes en lovhjemlet forskrift som går på piercing, men dette omtaler hygienen. Da blir den betent og da må du bigdick Åsgårdstrand den Synst personlig at piercing i navlen ikke er så verst. Man ser det mest . Altså,for piercing i bla navle og øre så er det en aldersgrense på 16 år. Aldersgrense. Det finnes ingen lovfestet aldersgrense for å få piercing, men de fleste .. Jeg fikk min navle piercing da jeg var 14år som er en ganske ung alder. Aldersgrenser: Piercing i ansikt, ører og navle: 16 år. Øvrige piercinger samt dermal, divers punching og surface: 18 år. Vi har legitimasjonsplikt, har du ikke med.

0 comments on Piercing i navlen aldersgrense Tromsø

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Neste side »