Kategori: Svensk erotikk Mandal

Prostata sex Bergen

prostata sex Bergen

Mens tidligere undersøkelser av prostatakreft og seksualvaner har vist at hyppig sex øker faren for kreft med opptil 40 prosent, kom de australske forskerne fram. I alle deler av livet er sex en viktig del av det intime og lykkelige i et parforhold. Et skuffende eller utilfredsstillende sexliv. Ifølge forskere ved det Universitetet i Nottingham øker faren for å utvikle prostatakreft for menn som har ofte sex eller onanerer mye i ung alder.

Videos

How to Find His Prostate Ifølge forskere ved det Universitetet i Nottingham øker faren for å utvikle prostatakreft for menn som har ofte sex eller onanerer mye i ung alder. Mens tidligere undersøkelser av prostatakreft og seksualvaner har vist at hyppig sex øker faren for kreft med opptil 40 prosent, kom de australske forskerne fram. Bård måtte kjempa for å få påvist prostatakreft Prostatakreft handlar om sex, eller snarare, mangelen på dette etter behandling fordi ein.

Prostata sex Bergen - Porsgrunn

Den generelle informasjonen oppgitt her kan avvike fra legens anvisning. Behandlingen har som mål å fjerne symptomer og plager forbundet med sykdommen. Sykdommer, skader, psykiske og sosiale forhold, medisinske og kirurgiske tiltak er blant faktorene som kan påvirke orgasmefunksjonen. Please enable JavaScript erotiskehistorier Sortland full functionality. Ansvarlig redaktør: Gunnar Stavrum. Barn Graviditet Seksualitet og prevensjon. Flere sexologer sier nemlig at seksuell tiltrekning og kontakten man har med hverandre varer hele livet ut.

0 comments on Prostata sex Bergen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Neste side »